Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се смея ли или да плача...?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    мерси за окуражителните думи Айде да свършва вече тоя карък!
    Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Хехех ОК Щом си минал метъра значи пак по-добре от мен
    Аз от цялата история с моя двигател, малко така съжалявам, че не взех тогава решението да пусна 1,6ТС на части и да бях мушнал нещо по-така в коша.....
    Няма за какво да съжеляваш,не си направил нищо за лошо и никои не го прави за свое собствено зло.Такъв ни е късмета.Аз нали ти разправях за тези маистори тука какво са ми направили и съм на кантар дали да не направя цирк.Но пък всичко се оправи и ще има тест само да си я взема.
    Nicola Romeo

Comment

• "Да се смея ли или да плача...?"

Поплачи си...от плюнка ли са правени тези лагери на вала не знам...
      Last edited by danniel; d.m.y г., 13:54.
      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
        "Да се смея ли или да плача...?"

Поплачи си, аз ще ти пригласям,виж на коя дата пуснах темата "Здравейте на всички"....вече и аз плача...от плюнка ли са правени тези лагери на вала не знам...добре че пича дето ми продаде колата от автокъщата излезе супер точен. Беше ми гарантирал за двигателя и няколко дена след това останах на пътя заради биелен лагер.Момчето дойде с бус с платформа качихме я и сега поема разходите по ремонта. Малко са тези хора за съжаление
        Евала на човека! Така трябва да бъде
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• аз съм същият прават ми основен ремонт на двигателя и вече е почти готова какво да очаквам от каляската сега за напред по добре ли ще е или по зле от преди.да кажа само че колата си вървеше перфектно но превъртя биелен лагер ама аз си карах така поне половин година и пак си вървеше сега колеги как ли ще е
          sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
          Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Бате не знам какво да очакваш, но само се моли това, което са ти казали че са ти ремонтирали, наистина да е в двигателя, че при мене нещата не бяха баш така, както уж трябваше да са
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• докторче трябва ти приятел монтиорче да знаеш кои пипа по колата и какво пипа аз като те слушам ти си му изгубил края дал си пари колкото за 2 такива алфи не че аз за моита 147 ца за 2 седмици вече не дадох 3 бона за ремонти но това е друга тема на разговор

Comment

• Хехех, ако съдим по сегашните цени на 147-ци съм дал колкото за 3 и половина Имам си един ексел-ски файл и всеки разход си го записвам...Така, че колкото и да не ми се иска (шото ме боли сърцето) във всеки един момент знам колко пара съм потрошил по тая Алфа...

А ти за какво даде 3 бона колега
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• еми 1500 лева за части и труд и другите 1500 фолио стькла нова музика чистачки гьрне задно такива работи ... ама кво смених термостат, дебитомер , водна помпа , задни накладки , всички ремьци и масла , десен преден носач и още не помня всичко имам фактури ама яко пара до тука кам 3 бона

Comment

• колата я правя при познати познавам собственика на сервизаи не ми зимат мн пари за ремонта около 1000лв за всичко(биелни лагери, 1биела,основни лагери,шлаиф на вал, на глава.нови гарнитури ,семеринги и даже съидинител,може да съм забравил нещо)

вчера запали поработи малко и угасна и сега на къде, да имате предатава какъв може да е проблема като да кажа че преди нямах проблем с бенз помпа ама никакъв

Comment

• колега какво става с колата?

Comment

• запали и хвръкна мръсницатаоказа се бенз помпа лошото е че маисторите ми казаха че не трябва да я настъпвам сега но колата определено въври повече от преди

Comment

• Така като гледам тук се опалкваме... Дайте и аз да си излея душата. Тази мойта белисима ни иска и не иска да тръгни да бяга ... Смених и свещите с денсо, зацепване и направих , дебитомер е на 3 месеца , ама на давам и газ до долу на 5та с 170 по баир и умира , даже почна и да връща към 168-7 ама свръши отсечката ... Та май само ламбдата не съм я сменял и тя май е умряла , ама от това ли е да не върви ??? Филтърът е на около 9-10к км дали не е от него ? Незнам и аз вече какво да правя, нече искам да карам с 240, ама просто няма мощност тази кола. Или пък катализаторът да е запушен , и аз нз вече.
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Ако до сега не си го махнал катализатора, то веднага го направи Като цяло си прегледай гърнетата някъде да няма някакво запушване

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                              Ако до сега не си го махнал катализатора, то веднага го направи Като цяло си прегледай гърнетата някъде да няма някакво запушване
                              Ами нали съм бензин колега , и незнам кой може или ако изобщо може да се провери дали са запушени... Иначе крайното ми гърне е спукано ( изгнило отдолу) освен, че колата ръмжи повече , се чудя дали не прецаква нещо? Ама иначе този катализатор май ще се реже... то като се замисля , само това остана ...
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Слагаш един резонатор и продаваш катализатора за 70-80лв и колата ще ти тръгне по-добре, със сигурност няма да тръгне по-зле...Все пак катализатор на 11 години не вярвам да е в цветущо здраве

FIAT Coupe 16VT

Comment

Working...
                                X